Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O nauce, jej znaczeniu i organizacji : wybór pism

Tytuł:
O nauce, jej znaczeniu i organizacji : wybór pism
Autorzy:
Staszic, Stanisław (1755-1826)
Temat:
Nauka - historia - Polska - 19 w.
Rok wydania:
1952
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
379 s. : il. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00938nam|a2200241#i#4500
001 0832100259847
003 BPMLA
005 20230508120523.5
008 101124s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN
080 %a 001
080 %a 37(091)
100 1 %a Staszic, Stanisław %d (1755-1826).
245 1 0 %a O nauce, jej znaczeniu i organizacji : %b wybór pism / %c Stanisław Staszic ; oprac. Bogdan Suchodolski.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1952.
300 %a 379 s. : %b il. ; %c 21 cm.
650 9 %a Nauka %x historia %z Polska %y 19 w.
700 1 %a Suchodolski, Bogdan %d (1903-1992). %e Oprac.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100259847 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 001 %y Nauka i wiedza w ogólności
980 %a 37(091) %y Historia wychowania, oświaty i pedagogiki
981 1 %a 001:37(091)
999 %b BP (24/11/2010) %d BP (24/11/2010)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty zabezpieczone

Nr inwentarza:
KSMLA 5727
Sygnatura:
CZMLA 001 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSMLA 4360
Sygnatura:
CZMLA 001 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.