Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wkład Marii Skłodowskiej-Curie do nauki : szkice monograficzne

Tytuł:
Wkład Marii Skłodowskiej-Curie do nauki : szkice monograficzne
Temat:
Skłodowska-Curie, Maria (1867-1934)
Fizyka - historia - 19-20 w.
Chemia - historia - 19-20 w.
Rok wydania:
1954
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
270 s. : il., portr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01053cam|a2200289#i#4500
001 0832100259547
003 BPMLA
005 20230508120521.6
008 101117s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA
080 %a 54
080 %a 53
080 %a 929 A/Z
245 0 0 %a Wkład Marii Skłodowskiej-Curie do nauki : %b szkice monograficzne / %c [kom. red. Alicja Dorabialska et al.].
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1954.
300 %a 270 s. : %b il., portr. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr.
600 1 9 %a Skłodowska-Curie, Maria %d (1867-1934)
650 9 %a Fizyka %x historia %y 19-20 w.
650 9 %a Chemia %x historia %y 19-20 w.
700 1 %a Dorabialska, Alicja. %e Red.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100259547 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 54 %y Chemia
980 %a 53 %y Fizyka
980 %a 929 A/Z %y Biografie indywidualne
981 1 %a 54:53:929 A/Z]"18/19"
999 %b BP (17/11/2010) %d BP (17/11/2010) %c BP (17/11/2010 ; 040, 700+)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 1311
Sygnatura:
MMLA 929A/Z Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.