Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oświecenie

Tytuł:
Oświecenie
Autorzy:
Bartyś, Julian (1923-1982)
Goldberg, Jakub (1924-2002)
Rok wydania:
1961
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Zakłady Wydawnictw Szkolnych
Seria:
Teksty Źródłowe do Nauki Historii w Szkole ; nr 21.
Opis fizyczny:
51, [1] s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01151cam#a2200289#i#4500
001 0832100258322
003 CIECH 002
005 20230508120513.8
008 101102s1961####pl###########|000#0#pol##
015 %a PB 6382/61
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPLO %d CIECH 002
041 1 %a pol %h und
080 %a 930.85
080 %a 372.893
100 1 %a Bartyś, Julian %d (1923-1982).
245 1 0 %a Oświecenie / %c oprac. Julian Bartyś, Jakub Goldberg.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Zakłady Wydawnictw Szkolnych, %c 1961.
300 %a 51, [1] s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Teksty Źródłowe do Nauki Historii w Szkole ; %v nr 21.
500 %a Opis wg okł.
700 1 # %a Goldberg, Jakub %d (1924-2002).
830 0 %a Teksty Źródłowe do Nauki Historii w Szkole ; %v nr 21.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100258322 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 930.85 %y Historia kultury. Historia cywilizacji. Kultura materialna
980 %a 372.893 %y Nauczanie historii
981 1 %a 930.85:372.893
999 %b bl (02/11/2010) %d bl (02/11/2010) %c bl (02/11/2010 ; 040, 080+, 980+, 981+) %r 1961

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 5134
Sygnatura:
M 372.893 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.