Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stanisław Lem

Tytuł:
Stanisław Lem
Autorzy:
Krywak, Piotr
Temat:
Lem, Stanisław (1921-2006) - twórczość
Literatura polska - historia - 1944-1989 r.
Rok wydania:
1974
Wydawca:
Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Seria:
Nauka dla Wszystkich / Polska Akademia Nauk Oddział w Krakowie ; nr 234.
Opis fizyczny:
33, [1] s. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01047cam#a2200253#i#4500
001 0832100255766
003 BPMLA
005 20230508120459.2
008 101004s1974####pl#|||||#||||||||#||pol##
015 %a PB 1720/75
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPPLO %d BPMLA
080 %a 821.162.1(091)A/Z
100 1 %a Krywak, Piotr.
245 1 0 %a Stanisław Lem / %c Piotr Krywak.
260 %a Kraków : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1974.
300 %a 33, [1] s. ; %c 20 cm.
490 1 %a Nauka dla Wszystkich / Polska Akademia Nauk Oddział w Krakowie ; %v nr 234.
600 1 9 %a Lem, Stanisław %d (1921-2006) %x twórczość
650 9 %a Literatura polska %x historia %y 1944-1989 r.
830 0 %a Nauka dla Wszystkich, %x 0077-6181 ; %v nr 234.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100255766 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 821.162.1(091)A/Z %y Poszczególni pisarze polscy
981 1 %a 821.162.1(091)A/Z
999 %b BP (04/10/2010) %d BP (04/10/2010) %c BP (04/10/2010 ; 040, 080, 080-, 980-, 980+, 981) %r 1974

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 16874
Sygnatura:
MMLA 82(091)A/Z Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.