Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybór poezyj

Tytuł:
Wybór poezyj
Autorzy:
Karpiński, Franciszek (1741-1825)
Temat:
Karpiński, Franciszek (1741-1825)
Poezja polska - 18 w.
Rok wydania:
1926
Wydawca:
Kraków : Krakowska Spółka Wydawnicza
Seria:
Biblioteka Narodowa. Seria 1 ; nr 89.
Opis fizyczny:
XLVII, [1], 99, [3] s. ; 17 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01062cam#a2200253#i#4500
001 0832100252365
003 BPPUL
005 20230508120439.7
008 990506s1926####PL##################pol#d
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 821.162.1-1
100 1 %a Karpiński, Franciszek %d (1741-1825).
245 1 0 %a Wybór poezyj / %c Franciszek Karpiński ; oprac. Władysław Jankowski.
260 %a Kraków : %b Krakowska Spółka Wydawnicza, %c 1926.
300 %a XLVII, [1], 99, [3] s. ; %c 17 cm.
490 1 %a Biblioteka Narodowa. Seria 1 ; %v nr 89.
600 1 9 %a Karpiński, Franciszek %d (1741-1825)
650 9 %a Poezja polska %y 18 w.
700 1 # %a Jankowski, Władysław %d (1877-1949). %e Oprac.
830 0 %a Biblioteka Narodowa. %n Seria 1, %v nr 89.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100252365 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 821.162.1-1 %y Poezja polska
981 1 %a 821.162.1-1
999 %b iza (21/07/2010) %c iza (21/07/2010 ; 040, 080+, 260, 490, 600+, 650+, 830, 980+, 981+) %d iza (21/07/2010) %r 1926

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 96
Sygnatura:
GPUL 82 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.