Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nauka języka polskiego w szkole powszechnej : organizacja pracy, rozkład materiału, wskazówki metodyczne, lekcje praktyczne. Cz. 1, Oddział 1 i 2

Tytuł:
Nauka języka polskiego w szkole powszechnej : organizacja pracy, rozkład materiału, wskazówki metodyczne, lekcje praktyczne. Cz. 1, Oddział 1 i 2
Autorzy:
Nowicki, Walery (1885-?)
Temat:
Język polski - nauczanie
Rok wydania:
1929
Wydawca:
Włocławek : [b.w.]
Opis fizyczny:
110, [1] s. : il., err. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00917nam|a2200217#i#4500
001 0832100251829
003 BPPUL
005 20230508120437.3
008 100713s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
040 %a BPPUL %c BPPUL %e PNN
080 %a 37.016:811.162.1
100 1 %a Nowicki, Walery %d (1885-?).
245 1 0 %a Nauka języka polskiego w szkole powszechnej : %b organizacja pracy, rozkład materiału, wskazówki metodyczne, lekcje praktyczne. %n Cz. 1, %p Oddział 1 i 2 / %c Walery Nowicki.
260 %a Włocławek : %b [b.w.], %c 1929.
300 %a 110, [1] s. : %b il., err. ; %c 23 cm.
500 %a Odbitka z miesięcznika "Życie Szkolne".
650 9 %a Język polski %x nauczanie
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100251829 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 37.016:811.162.1 %y Nauczanie polskiego
981 1 %a 37.016:811.162.1
999 %b iza (13/07/2010) %d iza (13/07/2010)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 278
Sygnatura:
GPUL 37 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.