Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Telewizja w kształceniu kultury literackiej uczniów

Tytuł:
Telewizja w kształceniu kultury literackiej uczniów
Autorzy:
Gajda, Janusz (1933- )
Temat:
Literatura - historia - nauczanie - metody
Telewizja - a wychowanie
Widowiska telewizyjne
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
211, [1] s. : il., portr., tab. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00977cam#a2200253#i#4500
001 0832100247507
003 BPPUL
005 20230508120414.0
008 100511s1979####PL##################pol#d
015 %a PB 3872/79
040 %a BPPUL %c BPPUL %e PNN %d BPPUL %d BPPUL
080 %a 37.016:811.162.1
100 1 %a Gajda, Janusz %d (1933- ).
245 1 0 %a Telewizja w kształceniu kultury literackiej uczniów / %c Janusz Gajda.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1979.
300 %a 211, [1] s. : %b il., portr., tab. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Literatura %x historia %x nauczanie %x metody
650 9 %a Telewizja %x a wychowanie
650 9 %a Widowiska telewizyjne
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100247507 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 37.016:811.162.1 %y Nauczanie polskiego
981 1 %a 37.016:811.162.1
999 %b DK (11/05/2010) %d DK (11/05/2010) %c iza (21/05/2010 ; 040) %r 1979

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 21080
Sygnatura:
WPUL 37.016:811.162.1 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.