Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stanisław Wyspiański : próba nowego spojrzenia

Tytuł:
Stanisław Wyspiański : próba nowego spojrzenia
Autorzy:
Natanson, Wojciech (1904-1996)
Temat:
Wyspiański, Stanisław (1869-1907) - biografia
Wyspiański, Stanisław (1869-1907) - twórczość
Literatura polska - historia - 19 -20 w.
Rok wydania:
1966
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Poznańskie
Opis fizyczny:
243, [3] s. : faks., il., portr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00979cam|a2200229#i#4500
001 0832100242590
003 BPPLO
005 20230508120344.4
008 100317s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
040 %a BPPLO %c BPPLO %e PNN %d BPPLO
080 %a 821.162.1(091)
100 1 %a Natanson, Wojciech %d (1904-1996).
245 1 0 %a Stanisław Wyspiański : %b próba nowego spojrzenia / %c Wojciech Natanson.
260 %a Poznań : %b Wydawnictwo Poznańskie, %c 1966.
300 %a 243, [3] s. : %b faks., il., portr. ; %c 21 cm.
600 1 9 %a Wyspiański, Stanisław %d (1869-1907) %v biografia
600 1 9 %a Wyspiański, Stanisław %d (1869-1907) %x twórczość
650 9 %a Literatura polska %x historia %y 19 -20 w.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100242590 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 821.162.1(091) %y Historia literatury polskiej
981 1 %a 821.162.1(091)
999 %b RG (17/03/2010) %d RG (17/03/2010) %c RG (17/03/2010 ; 040, 250-, 260, 300)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 6128
Sygnatura:
MPLO 6128 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies