Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia biofizyczna : wprowadzenie do chemii fizycznej w badaniu makrocząsteczek

Tytuł:
Chemia biofizyczna : wprowadzenie do chemii fizycznej w badaniu makrocząsteczek
Autorzy:
Cooper, Alan
Rok wydania:
2010
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301160654
Seria:
Niezbędnik Chemika.
Opis fizyczny:
186 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01039cam#a2200277#i#4500
001 0832100241777
003 BPZUL
005 20230508120340.9
008 100201s2010####pl#a###f#f###|001#0#pol##
020 %a 9788301160654
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPZUL
041 1 %a pol %h eng
080 %a 54
100 1 %a Cooper, Alan.
245 1 0 %a Chemia biofizyczna : %b wprowadzenie do chemii fizycznej w badaniu makrocząsteczek / %c Alan Cooper ; z ang. tł. Zbigniew Zawadzki.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2010.
300 %a 186 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1 %a Niezbędnik Chemika.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1 # %a Zawadzki, Zbigniew %c (tłumacz). %e Tł.
830 0 %a Niezbędnik Chemika.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100241777 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-16065-4
980 %a 54 %y Chemia
981 1 %a 54
999 %b js (12/03/2010) %c js (12/03/2010 ; 040, 080+, 246-, 300, 980+, 981+) %d js (12/03/2010) %r 2010

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 21486
Sygnatura:
WZUL 54 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies