Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kształtowanie pojęć z zakresu fizjologii roślin

Tytuł:
Kształtowanie pojęć z zakresu fizjologii roślin
Autorzy:
Palka, Ludwina
Temat:
Rośliny - fizjologia
Rok wydania:
1975
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
190, [2] s. : il., tab., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00956cam#a2200253#i#4500
001 0832100241197
003 BPPUL
005 20230508120336.4
008 030605s1975####pl#|||||#||||||||#||pol##
015 %a PB 3123/75
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 37.016
080 %a 58
100 1 %a Palka, Ludwina.
245 1 0 %a Kształtowanie pojęć z zakresu fizjologii roślin / %c Ludwina Palka.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1975.
300 %a 190, [2] s. : %b il., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Rośliny %x fizjologia
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100241197 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 37.016 %y Treść, przedmioty nauczania w szkołach różnych stopni i typów
980 %a 58 %y Botanika
981 1 %a 37.016:58
999 %b DK (05/03/2010) %c DK (05/03/2010 ; 040, 080+, 260, 920-, 980+, 981+) %d DK (05/03/2010) %r 1975

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 15696
Sygnatura:
WPUL 37.016:57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 15697
Sygnatura:
WPUL 37.016:57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies