Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porcelana : od baroku do empiru

Tytuł:
Porcelana : od baroku do empiru
Autorzy:
Ryszard, Ryszard Stanisław (1871-1955)
Temat:
Porcelana - wyroby - Europa - 17-18 w.
Rok wydania:
1964
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Arkady
Opis fizyczny:
311 s., [71] k. tabl. : il. ; 16 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01112cam#a2200253#i#4500
001 0832100235478
003 BPMLA
005 20230508120301.0
008 981002s1927####PL############a#####pol#d
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPMLA
080 %a 738
080 %a 666.5/.6
100 1 %a Ryszard, Ryszard Stanisław %d (1871-1955).
245 1 0 %a Porcelana : %b od baroku do empiru / %c Ryszard Stanisław Ryszard ; wstęp i oprac. Satanisław Gebethner.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Arkady, %c 1964.
300 %a 311 s., [71] k. tabl. : %b il. ; %c 16 cm.
504 %a Indeks.
650 9 %a Porcelana %x wyroby %z Europa %y 17-18 w.
700 1 %a Gebethner, Stanisław %d (1935- ). %e Oprac.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100235478 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 738 %y Ceramika artystyczna
980 %a 666.5/.6 %y Wyroby z gliny. Garncarstwo. Porcelana. Kamionka. Terakota. Fajans
981 1 %a 738:666.5/.6
999 %b bt (19/01/2010) %c bt (19/01/2010 ; 040, 080+, 245, 260, 300, 500-, 504+, 505-, 600-, 650-, 650+, 700-, 700+, 980+, 981+) %d bt (19/01/2010) %r 1927

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 9238
Sygnatura:
MMLA 7 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies