Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Tytuł:
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Autorzy:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826)
Temat:
Kucharstwo - szkice literackie
Odżywianie - kultura - szkice literackie
Szkice literackie francuskie - 19 w.
Rok wydania:
1977
Wydawca:
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy
Opis fizyczny:
264, [8] s. : 1 portr. ; 17 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01315cam#a2200301#i#4500
001 0832100233138
003 BPMLA
005 20230508120250.8
008 100107s1977####pl#|||||#||||||||#||pol##
015 %a PB 9363/77
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPPUL %d BPMLA
041 1 %a pol %h fre
080 %a 821.133.1-4
100 1 %a Brillat-Savarin, Jean Anthelme %d (1755-1826).
245 1 0 %a Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej / %c Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 1977.
300 %a 264, [8] s. : %b 1 portr. ; %c 17 cm.
650 9 %a Kucharstwo %v szkice literackie
650 9 %a Odżywianie %x kultura %v szkice literackie
650 9 %a Szkice literackie francuskie %y 19 w.
700 1 # %a Zawadzki, Wacław %d (1899-1978). %e Wybór.
700 1 # %a Guze, Joanna %d (1917-2009). %e Tł.
700 1 # %a Bertall %d (1820-1882). %e Il.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100233138 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 821.133.1-4 %y Literatura francuska. Szkice, eseje
981 1 %a 821.133.1-4
999 %b BP (07/01/2010) %d BP (07/01/2010) %c BP (07/01/2010 ; 040, 080, 980-, 980+, 981) %r 1977

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 19943
Sygnatura:
MMLA 82-4 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies