Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywy świat mórz

Tytuł:
Żywy świat mórz
Autorzy:
Cromie, William J. (1930- )
Temat:
Gospodarka morska
Morze - biologia
Rok wydania:
1969
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Seria:
Biblioteka Problemów ; t. 137.
Opis fizyczny:
475, [1] s. : il. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01106cam#a2200289#i#4500
001 0832000228433
003 BPMLA
005 20230508120228.1
008 070620s1969####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 5023/69
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPMLA %d BPMLA
041 1 %a pol %h eng
080 %a 591.9
100 1 %a Cromie, William J. %d (1930- ).
245 1 0 %a Żywy świat mórz / %c William J. Cromie ; z ang. przeł. Krystyna Kowalska.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1969.
300 %a 475, [1] s. : %b il. ; %c 23 cm.
490 1 %a Biblioteka Problemów ; %v t. 137.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Gospodarka morska
650 9 %a Morze %x biologia
700 1 # %a Kowalska, Krystyna %d (1915-1994). %e Tł.
830 0 %a Biblioteka Problemów %v t. 137.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000228433 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 591.9 %y Geografia zwierząt. Fauna
981 1 %a 591.9
999 %b bt (01/12/2009) %c am (01/12/2009 ; 040, 080+, 500-, 920-, 980+, 981+) %d am (01/12/2009) %c bt (01/12/2009 ; 040, 246-) %r 1969

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 13014
Sygnatura:
MMLA 59 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.