Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia bioorganiczna

Tytuł:
Chemia bioorganiczna
Autorzy:
Kafarski, Paweł
Lejczak, Barbara (1948- )
Temat:
Biochemia - podręcznik akademicki
Chemia organiczna - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1994
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
8301112476
Opis fizyczny:
540, [4] s. : rys., wykr. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01096cam#a2200301#i#4500
001 0832000228222
003 BPMLA
005 20230508120227.2
008 970510s1994####pl###########|00####pol##
015 %a PB 6644/94
020 %a 8301112476
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPMLA
080 %a 547
080 %a 577.1
100 1 %a Kafarski, Paweł.
245 1 0 %a Chemia bioorganiczna / %c Paweł Kafarski, Barbara Lejczak.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 1994.
300 %a 540, [4] s. : %b rys., wykr. ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Biochemia %v podręcznik akademicki
650 9 %a Chemia organiczna %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Lejczak, Barbara %d (1948- )
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000228222 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-11247-6
980 %a 547 %y Chemia organiczna
980 %a 577.1 %y Chemiczne podstawy życia. Biochemia
981 1 %a 547:577.1](075.8)
999 %b bt (30/11/2009) %c BP (30/11/2009 ; 040, 080+, 260, 504, 920, 980+, 981+) %d BP (30/11/2009) %r 1994

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 32290
Sygnatura:
MMLA 54 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies