Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Na przełomie dwóch stuleci : z dziejów polskiej humanistyki w dobie Młodej Polski

Tytuł:
Na przełomie dwóch stuleci : z dziejów polskiej humanistyki w dobie Młodej Polski
Autorzy:
Barycz, Henryk (1901-1994)
Temat:
Nauki społeczne - historia - Polska - 19-20 w.
Rok wydania:
1977
Wydawca:
Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Opis fizyczny:
329, [3] s., [12] k. tabl. : il., portr. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00949cam#a2200229#i#4500
001 0832000225694
003 BPPLO
005 20230508120216.2
008 020718s1978####pl#||#||#||#||#||#||pol##
015 %a PB 631/78
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
080 %a 009
100 1 %a Barycz, Henryk %d (1901-1994).
245 1 0 %a Na przełomie dwóch stuleci : %b z dziejów polskiej humanistyki w dobie Młodej Polski / %c Henryk Barycz.
260 %a Wrocław : %b Zakład Narodowy im. Ossolińskich, %c 1977.
300 %a 329, [3] s., [12] k. tabl. : %b il., portr. ; %c 25 cm.
504 %a Indeks.
650 9 %a Nauki społeczne %x historia %z Polska %y 19-20 w.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000225694 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 009 %y Ogólne zagadnienia nauk humanistycznych
981 1 %a 009(438)"18/19"
999 %b RG (10/11/2009) %c RG (10/11/2009 ; 040, 080+, 980+, 981+) %d RG (10/11/2009) %r 1978

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 16337
Sygnatura:
MPLO 16337 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.