Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Strategie uczenia się, a opanowanie języka niemacierzystego

Tytuł:
Strategie uczenia się, a opanowanie języka niemacierzystego
Autorzy:
Studenska, Anna
Temat:
Języki - nauczanie
Uczenie się - metody
Rok wydania:
2005
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Akademickie "Żak"
ISBN:
8389501260
Opis fizyczny:
235, [1] s. : rys. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01056cam|a2200277#i#4500
001 0832000224592
003 BPMLA 002
005 20230508120211.1
008 091105s2005#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8389501260
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA
080 %a 372.881.1
080 %a 159.953
100 1 %a Studenska, Anna.
245 1 0 %a Strategie uczenia się, a opanowanie języka niemacierzystego / %c Anna Studenska.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Akademickie "Żak", %c 2005.
300 %a 235, [1] s. : %b rys. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Języki %x nauczanie
650 9 %a Uczenie się %x metody
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000224592 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-89501-26-0
980 %a 372.881.1 %y Nauczanie języków
980 %a 159.953 %y Pamięć. Uczenie się. Mnemotechnika. Zapominanie
981 1 %a 372.881.1:159.953
999 %b BP (05/11/2009) %d BP (05/11/2009) %c BP (05/11/2009 ; 040, 080-, 080+, 260, 504, 980-, 980+, 981) %r 2005

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 36090
Sygnatura:
MMLA 372.881.1 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.