Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gospodarka oparta na wiedzy

Tytuł:
Gospodarka oparta na wiedzy
Autorzy:
Florczak, Waldemar
Temat:
Gospodarka oparta na wiedzy - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN:
9788320817317
Opis fizyczny:
217 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01105cam#a2200265#i#4500
001 0832000223700
003 BPPUL
005 20230508120207.3
008 080110s2007####pl#a###f#f###|001#0#pol##
015 %a PB 1226/2008
020 %a 9788320817317
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 330.35
245 0 0 %a Gospodarka oparta na wiedzy / %c red. nauk. Władysław Welfe ; aut. Waldemar Florczak [et al.].
260 %a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 2007.
300 %a 217 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
650 9 %a Gospodarka oparta na wiedzy %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Welfe, Władysław %d (1927- ). %e Red.
700 1 # %a Florczak, Waldemar.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000223700 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-208-1731-7
980 %a 330.35 %y Wzrost gospodarczy. Czynniki wzrostu gospodarczego. Tempo wzrostu. Stopa wzrostu
981 1 %a 330.35(075.8)
999 %b iza (02/11/2009) %c iza (02/11/2009 ; 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d iza (02/11/2009) %r 2007

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 38458
Sygnatura:
WPUL 33 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.