Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Tytuł:
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Autorzy:
Gertig, Henryk (1924- )
Przysławski, Juliusz
Temat:
Żywność - badanie - podręcznik akademicki
Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL
ISBN:
9788320036039
Opis fizyczny:
464, [2] s. : il., tab. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 40282
Sygnatura:
MMLA 61 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSMLA 40283
Sygnatura:
MMLA 61 Mława
Status:
Wypożyczona
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies