Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia gastronomiczna : poradnik metodyczny

Tytuł:
Technologia gastronomiczna : poradnik metodyczny
Autorzy:
Kopta, Antonina
Łuszczki, Barbara
Temat:
Kucharstwo - nauczanie
Rok wydania:
1977
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Seria:
Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego.
Opis fizyczny:
273, [2] s. : il., tab. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01011cam#a2200265#i#4500
001 0832000217651
003 BPMLA
005 20230508120138.9
008 010813s1977####pl##################pol##
015 %a PB 4053/77
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPMLA
080 %a 377
100 1 %a Kopta, Antonina.
245 1 0 %a Technologia gastronomiczna : %b poradnik metodyczny / %c Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1977.
300 %a 273, [2] s. : %b il., tab. ; %c 20 cm.
490 1 %a Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Kucharstwo %x nauczanie
700 1 # %a Łuszczki, Barbara.
830 0 %a Biblioteka Metodyk Szkolnictwa Zawodowego.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000217651 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 377 %y Szkolnictwo zawodowe
981 1 %a 377
999 %b bt (01/10/2009) %c BP (01/10/2009 ; 040, 080+, 920-, 980+, 981+) %d BP (01/10/2009) %r 1977

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 19155
Sygnatura:
MMLA 377 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.