Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do metod numerycznych. T. 2

Tytuł:
Wstęp do metod numerycznych. T. 2
Autorzy:
Stoer, Josef
Bulirsch, Roland
Temat:
Analiza numeryczna - metody - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1980
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
ISBN:
8301000767 (t. 1-2)
8301000783 (t. 2)
Opis fizyczny:
262 s. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01093cam|a2200277#i#4500
001 0832000215525
003 BPMLA
005 20230508120124.6
008 090918s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8301000767 (t. 1-2)
020 %a 8301000783 (t. 2)
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA %d BPMLA
080 %a 51
100 1 %a Stoer, Josef.
245 0 0 %a Wstęp do metod numerycznych. %n T. 2 / %c Josef Stoer, Roland Bulirsch ; [tł. Małgorzata Mikulska].
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1980.
300 %a 262 s. ; %c 25 cm.
650 9 %a Analiza numeryczna %x metody %v podręcznik akademicki
700 1 %a Mikulska, Małgorzata. %e Tł.
700 1 %a Bulirsch, Roland.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000215525 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-00076-7 (t. 1-2)
920 %a ISBN 83-01-00078-3 (t. 2)
980 %a 51 %y Matematyka
981 1 %a 51(075.8)
999 %b BP (18/09/2009) %d BP (18/09/2009) %c BP (18/09/2009 ; 020, 040, 245, 260, 300, 700-, 700+, 920) %c bt (21/09/2009 ; 040, 700+)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 23528
Sygnatura:
MMLA 51 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.