Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nobel dla papryki : kuchnia węgierska

Tytuł:
Nobel dla papryki : kuchnia węgierska
Autorzy:
Olszański, Tadeusz (1929- )
Temat:
Kuchnia węgierska
Obyczaje - Węgry
Gastronomia - Węgry
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : "Watra"
ISBN:
8322500114
Opis fizyczny:
157, [3] s. : il. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 21590
Sygnatura:
MPLO 21590 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies