Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optymalizacja nauczania języków obcych w szkole : teoria i praktyka

Tytuł:
Optymalizacja nauczania języków obcych w szkole : teoria i praktyka
Autorzy:
Marton, Waldemar
Temat:
Języki - nauczanie - metody
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
830200362X
Seria:
Biblioteka Nauczycieli Języków Obcych
Opis fizyczny:
210 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01005cam|a2200253#i#4500
001 0832000213889
003 BPMLA 002
005 20230508120114.2
008 090908s1979#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 830200362X
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA
080 %a 372.881.1
100 1 %a Marton, Waldemar.
245 1 0 %a Optymalizacja nauczania języków obcych w szkole : %b teoria i praktyka / %c Waldemar Marton.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1979.
300 %a 210 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Biblioteka Nauczycieli Języków Obcych
650 9 %a Języki %x nauczanie %x metody
830 0 %a Biblioteka Nauczycieli Języków Obcych
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000213889 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-00362-X
980 %a 372.881.1 %y Nauczanie języków
981 1 %a 372.881.1
999 %b BP (08/09/2009) %d BP (08/09/2009) %c BP (08/09/2009 ; 020, 040, 080, 300, 920, 980-, 980+, 981) %r 1979

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 23041
Sygnatura:
MMLA 372.881.1 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies