Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywioł i forma : wstęp do badań empirycznych nad kulturą współczesną

Tytuł:
Żywioł i forma : wstęp do badań empirycznych nad kulturą współczesną
Autorzy:
Pawluczuk, Włodzimierz (1934- )
Temat:
Kultura - socjologia
Kultura - teoria
Rok wydania:
1978
Wydawca:
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy
Seria:
Biblioteka Myśli Współczesnej.
Opis fizyczny:
245, [7] s. : 2 il., 1 tab. ; 18 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01003cam#a2200253#i#4500
001 0832000213758
003 BPPUL
005 20230508120114.9
008 020718s1978####pl#||#||#||#||#||#||pol##
015 %a PB 10399/78
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 008
100 1 %a Pawluczuk, Włodzimierz %d (1934- ).
245 1 0 %a Żywioł i forma : %b wstęp do badań empirycznych nad kulturą współczesną / %c Włodzimierz Pawluczuk.
260 %a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 1978.
300 %a 245, [7] s. : %b 2 il., 1 tab. ; %c 18 cm.
490 1 %a Biblioteka Myśli Współczesnej.
650 9 %a Kultura %x socjologia
650 9 %a Kultura %x teoria
830 0 %a Biblioteka Myśli Współczesnej.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000213758 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 008 %y Cywilizacja. Kultura. Postęp
981 1 %a 008
999 %b iza (08/09/2009) %c iza (08/09/2009 ; 040, 080+, 980+, 981+) %d iza (08/09/2009) %r 1978

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 17676
Sygnatura:
MPLO 17676 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies