Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Giovanni Boccaccio

Tytuł:
Giovanni Boccaccio
Autorzy:
Żaboklicki, Krzysztof (1934- )
Temat:
Boccaccio, Giovanni (1313-1375) - biografia
Literatura włoska - historia - 14 w.
Rok wydania:
1980
Wydawca:
Warszawa : "Wiedza Powszechna"
ISBN:
8321401929
Seria:
Profile.
Opis fizyczny:
403, [1] s. : il., 1 portr. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01060cam#a2200277#i#4500
001 0832000203197
003 BPPUL
005 20230508120015.1
008 000320s1980####pl###########|000#0bpol##
015 %a PB 8359/80
020 %a 8321401929
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 821.131.1(091)
100 1 %a Żaboklicki, Krzysztof %d (1934- ).
245 1 0 %a Giovanni Boccaccio / %c Krzysztof Żaboklicki.
260 %a Warszawa : %b "Wiedza Powszechna", %c 1980.
300 %a 403, [1] s. : %b il., 1 portr. ; %c 20 cm.
490 1 %a Profile.
600 1 9 %a Boccaccio, Giovanni %d (1313-1375) %x biografia
650 9 %a Literatura włoska %x historia %y 14 w.
830 0 %a Profile - Wiedza Powszechna.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000203197 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-214-0192-9
980 %a 821.131.1(091) %y Historia literatury włoskiej
981 1 %a 821.131.1(091)
999 %b iza (27/05/2009) %c iza (27/05/2009 ; 040, 080+, 260, 300, 504-, 920, 980+, 981+) %d iza (27/05/2009) %r 1980

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 22922
Sygnatura:
WPUL 82(091)A/Z Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.