Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sztuka i wartości : o eseistyce Zygmunta Kubiaka

Tytuł:
Sztuka i wartości : o eseistyce Zygmunta Kubiaka
Autorzy:
Skała, Agata
Temat:
Kubiak, Zygmunt (1929-2004) - twórczość
Szkice literackie polskie - historia - 20 w.
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
ISBN:
832272182X
Opis fizyczny:
244, [1] s. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01009cam#a2200253#i#4500
001 0832000201881
003 BPPUL
005 20230508120008.6
008 040621s2004####pl#|||||#||||||||#||pol##
015 %a PB 12835/2004
020 %a 832272182X
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 821.162.1(091)
100 1 %a Skała, Agata.
245 1 0 %a Sztuka i wartości : %b o eseistyce Zygmunta Kubiaka / %c Agata Skała.
260 %a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, %c 2004.
300 %a 244, [1] s. ; %c 25 cm.
600 1 9 %a Kubiak, Zygmunt %d (1929-2004) %x twórczość
650 9 %a Szkice literackie polskie %x historia %y 20 w.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000201881 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-227-2182-X
980 %a 821.162.1(091) %y Historia literatury polskiej
981 1 %a 821.162.1(091)
999 %b iza (20/05/2009) %c iza (20/05/2009 ; 040, 080+, 260, 504-, 920, 980+, 981+) %d iza (20/05/2009) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 36206
Sygnatura:
WPUL 82(091)A/Z Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.