Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pomiar sprawdzający w kształceniu zawodowym

Tytuł:
Pomiar sprawdzający w kształceniu zawodowym
Autorzy:
Ruchała, Franciszek
Temat:
Szkolnictwo zawodowe - badanie
Rok wydania:
2008
Wydawca:
Warszawa : Centralna Komisja Egzaminacyjna
ISBN:
9788374002561
Opis fizyczny:
190 s. : rys ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00982nam|a2200265#i#4500
001 0832000201231
003 CIECH 002
005 20230508120004.5
008 090515s2008####pl#||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 9788374002561
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 371.26/.27
080 %a 377
100 1 %a Ruchała, Franciszek.
245 1 0 %a Pomiar sprawdzający w kształceniu zawodowym / %c Franciszek Ruchała.
260 %a Warszawa : %b Centralna Komisja Egzaminacyjna, %c 2008.
300 %a 190 s. : %b rys ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr. s. 189-190.
650 9 %a Szkolnictwo zawodowe %x badanie
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000201231 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7400-256-1
980 %a 371.26/.27 %y Kontrola i ocena postępów w nauce. Egzaminy. Konkursy szkolne
980 %a 377 %y Szkolnictwo zawodowe
981 1 %a 371.26/.27:377
999 %b bl (15/05/2009) %d bl (15/05/2009) %r 2008

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KBPLO 1134
Sygnatura:
MPLO 1134br Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 50335
Sygnatura:
M 377 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies