Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej

Tytuł:
Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej
Autorzy:
Hulanicki, Adam (1929- )
Temat:
Chemia analityczna - podręcznik akademicki
Kwasy - chemia - podręcznik akademicki
Zasady (chem.) - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
346, [1] s. : tab., wykr. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01003cam#a2200253#i#4500
001 0832000199962
003 BPPUL
005 20230508115956.8
008 000320s1980####pl###########|000#0#pol#d
015 %a PB 4614/80
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 543
100 1 %a Hulanicki, Adam %d (1929- ).
245 1 0 %a Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej / %c Adam Hulanicki.
250 %a Wyd. 2 zm.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1979.
300 %a 346, [1] s. : %b tab., wykr. ; %c 20 cm.
650 9 %a Chemia analityczna %v podręcznik akademicki
650 9 %a Kwasy %x chemia %v podręcznik akademicki
650 9 %a Zasady (chem.) %v podręcznik akademicki
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000199962 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 543 %y Chemia analityczna
981 1 %a 543(075.8)
999 %b iza (11/05/2009) %c iza (11/05/2009 ; 020-, 040, 080+, 250, 260, 504-, 920-, 980+, 981+) %d iza (11/05/2009) %r 1980

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 20996
Sygnatura:
WPUL 54 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies