Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Twórczość i komunikacja literacka : spór o podstawy literaturoznawstwa marksistowskiego

Tytuł:
Twórczość i komunikacja literacka : spór o podstawy literaturoznawstwa marksistowskiego
Autorzy:
Owczarek, Bogdan (1943- )
Temat:
Literaturoznawstwo
Marksizm - a literatura
Rok wydania:
1986
Wydawca:
Warszawa : "Czytelnik"
ISBN:
8307013356
Opis fizyczny:
317, [3] s. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01070cam#a2200265#i#4500
001 0832000190030
003 BPPUL
005 20230508115858.0
008 981103s1986####PL############a#####pol#d
015 %a PB 2032/86
020 %a 8307013356
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 82.0
100 1 %a Owczarek, Bogdan %d (1943- ).
245 1 0 %a Twórczość i komunikacja literacka : %b spór o podstawy literaturoznawstwa marksistowskiego / %c Bogdan Owczarek.
260 %a Warszawa : %b "Czytelnik", %c 1986
300 %a 317, [3] s. ; %c 20 cm.
500 %a Wykorzystano częśc. artykuły i szkice publ. w czasopismach i książkach w l. 1978-1982.
650 9 %a Literaturoznawstwo
650 9 %a Marksizm %x a literatura
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000190030 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-07-01335-6
980 %a 82.0 %y Teoria literatury. Nauka o literaturze. Poetyka
981 1 %a 82.0
999 %b DK (05/03/2009) %c DK (20/03/2009 ; 040, 080+, 260, 920, 980+, 981+) %d DK (20/03/2009) %r 1986

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 29664
Sygnatura:
WPUL 82.0 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.