Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do fizyki. T. 2 cz. 1

Tytuł:
Wstęp do fizyki. T. 2 cz. 1
Autorzy:
Wróblewski, Andrzej Kajetan (1933- )
Zakrzewski, Janusz Andrzej
Temat:
Fizyka - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1989
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydaw. Naukowe
ISBN:
8301070129 (t. 2 cz. 1)
Opis fizyczny:
355, [5] s. : fot., 1 mapa, portr., rys., wykr. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01056cam#a2200277#i#4500
001 0832000189144
003 BPZUL
005 20230508115853.4
008 971016s1984####pl############a#####pol#d
015 %a PB 1582/89
020 %a 8301070129 (t. 2 cz. 1)
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPZUL
080 %a 53
100 1 %a Wróblewski, Andrzej Kajetan %d (1933- ).
245 1 0 %a Wstęp do fizyki. %n T. 2 cz. 1 / %c Andrzej Kajetan Wróblewski, Janusz Andrzej Zakrzewski.
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Naukowe, %c 1989.
300 %a 355, [5] s. : %b fot., 1 mapa, portr., rys., wykr. ; %c 25 cm.
504 %a Indeksy.
580 %a T. 1 poz. 7897/84.
650 9 %a Fizyka %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Zakrzewski, Janusz Andrzej.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000189144 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-07012-9 (t. 2 cz. 1)
980 %a 53 %y Fizyka
981 1 %a 53
999 %b js (26/02/2009) %c js (26/02/2009 ; 040, 080+, 250-, 260, 980+, 981+) %d js (26/02/2009) %r 1984

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 16073
Sygnatura:
WZUL 53 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies