Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie zasobami ludzkimi : kompetencje, nowe trendy, efektywność

Tytuł:
Zarządzanie zasobami ludzkimi : kompetencje, nowe trendy, efektywność
Autorzy:
Walkowiak, Ryszard
Temat:
Kadry - polityka
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Toruń : Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa "Dom Organizatora"
ISBN:
9788372853271
Opis fizyczny:
133 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01062cam#a2200253#i#4500
001 0832000188238
003 BPZUL
005 20230508115848.6
008 070427s2007####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 10550/2007
020 %a 9788372853271
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPZUL
080 %a 65
100 1 %a Walkowiak, Ryszard.
245 1 0 %a Zarządzanie zasobami ludzkimi : %b kompetencje, nowe trendy, efektywność / %c Ryszard Walkowiak.
260 %a Toruń : %b Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa "Dom Organizatora", %c 2007.
300 %a 133 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 127-133.
650 9 %a Kadry %x polityka
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000188238 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7285-327-1
980 %a 65 %y Organizacja i zarządzanie. Organizacja przedsiębiorstw przemysłowych, handlu, transportu, łączności. Przemysł wydawniczy
981 1 %a 65
999 %b js (23/02/2009) %c js (23/02/2009 ; 040, 080+, 980+, 981+) %d js (23/02/2009) %r 2007

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 20467
Sygnatura:
WZUL 65 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies