Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza techniczna : pracownia chemiczna

Tytuł:
Analiza techniczna : pracownia chemiczna
Autorzy:
Klepaczko-Filipiak, Barbara
Łoin, Jan
Temat:
Analiza techniczna
Rok wydania:
1994
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302051470
Opis fizyczny:
335, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00968cam#a2200265#i#4500
001 0832000184124
003 BPPLO
005 20230508115827.9
008 970510s1994####PL############|#####pol#d
015 %a PB 753/95
020 %a 8302051470
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
080 %a 543
100 1 %a Klepaczko-Filipiak, Barbara.
245 1 0 %a Analiza techniczna : %b pracownia chemiczna / %c Barbara Klepaczko-Filipiak, Jan Łoin.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1994.
300 %a 335, [1] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 2 okł.
650 9 %a Analiza techniczna
700 1 # %a Łoin, Jan.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000184124 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-05147-0
980 %a 543 %y Chemia analityczna
981 1 %a 543
999 %b RG (03/02/2009) %c RG (03/02/2009 ; 040, 080+, 260-, 260+, 980+, 981+) %d RG (03/02/2009) %r 1994

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 28400
Sygnatura:
MPLO 28400 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSMLA 40827
Sygnatura:
MMLA 54 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies