Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia rozwoju ekonomiki. T. 2

Tytuł:
Historia rozwoju ekonomiki. T. 2
Autorzy:
Taylor, Edward (1884-1964)
Temat:
Ekonomia - historia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1991
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Delfin
ISBN:
8385454039
Opis fizyczny:
285 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00972cam|a2200241#i#4500
001 0832000183645
003 BPMLA
005 20230508115824.4
008 090129s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8385454039
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA %d BPMLA
080 %a 330.8
100 1 %a Taylor, Edward %d (1884-1964).
245 1 0 %a Historia rozwoju ekonomiki. %b T. 2 / %c Edward Taylor.
260 %a Lublin : %b Wydawnictwo Delfin, %c 1991.
300 %a 285 s. ; %c 21 cm.
504 %a Literatura. Indeksy.
650 9 %a Ekonomia %x historia %v podręcznik akademicki
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000183645 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-85454-03-9
980 %a 330.8 %y Historia teorii ekonomicznych. Szkoły ekonomiczne. Historia myśli ekonomicznej. Merkantylizm. Fizjokratyzm. Liberalizm
981 1 %a 330.8(091)
999 %b eb (29/01/2009) %d eb (29/01/2009) %c eb (29/01/2009 ; 040, 245, 300, 504+)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 32225
Sygnatura:
MMLA 33 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSMLA 32226
Sygnatura:
MMLA 33 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies