Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Giaur

Tytuł:
Giaur
Autorzy:
Byron, George Gordon (1788-1824)
Temat:
Poezja angielska - 19 w.
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Kraków : Greg
ISBN:
9788373271746
Seria:
Lektura z Opracowaniem
Opis fizyczny:
64 s. : il. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01023nam|a2200265#i#4500
001 0832000179978
003 BPPLO
005 20230508115807.1
008 090108s########pl#||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 9788373271746
040 %a BPPLO %c BPPLO %e PNN
080 %a 821.111-1
100 1 %a Byron, George Gordon %d (1788-1824).
245 0 0 %a Giaur / %c George Gordon Byron ; oprac. Anna Popławska.
260 %a Kraków : %b Greg, %c 2007.
300 %a 64 s. : %b il. ; %c 21 cm.
490 1 %a Lektura z Opracowaniem
500 %a Na s. tyt.: Notatki na marginesie, cytaty, które warto znać, streszczenie. Na okł.: Specjalna czcionka ułatwiająca szybkie czytanie.
650 9 %a Poezja angielska %y 19 w.
700 1 %a Popławska, Anna. %e Oprac.
830 0 %a Lektura z Opracowaniem
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832000179978 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7327-174-6
980 %a 821.111-1 %y Poezja angielska
999 %b es (08/01/2009) %d es (08/01/2009)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 36494
Sygnatura:
MPLO 36494 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPLO 36493
Sygnatura:
MPLO 36493 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.