Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Istota i formy sympatii

Tytuł:
Istota i formy sympatii
Autorzy:
Scheler, Max
Temat:
Etyka - zagadnienia
Uczucia - filozofia - 20 w.
Rok wydania:
1986
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydawnictwo Naukowe
ISBN:
8301059079
Opis fizyczny:
XI, 436 s. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01026cam|a2200289#i#4500
001 0831900178437
003 BPZUL 002
005 20230508115759.6
008 081229s1980#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8301059079
040 %a BPZUL %c BPZUL %e PNN %d BPZUL
041 0 %a pol %a ger
080 %a 17
100 1 %a Scheler, Max.
245 1 0 %a Istota i formy sympatii / %c Max Scheler ; przeł., wstępem i przypisami opatrzył Adam Węgrzecki.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydawnictwo Naukowe, %c 1986.
300 %a XI, 436 s. ; %c 20 cm.
504 %a Indeksy.
650 9 %a Etyka %x zagadnienia
650 9 %a Uczucia %x filozofia %y 20 w.
700 1 # %a Węgrzecki, Adam. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900178437 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-05907-9
980 %a 17 %y Etyka. Moralność. Filozofia praktyczna
981 1 %a 17
999 %b js (29/12/2008) %d js (29/12/2008) %c js (29/12/2008 ; 020, 040, 250+, 260, 920) %r 1980

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 24834
Sygnatura:
MPLO 24834 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSZUL 15199
Sygnatura:
WZUL 17 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.