Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gospodarka a środowisko i ekologia

propozycja biblioteki
LDR 01382cam|a2200313#i#4500
001 0831900172058
003 BPZUL 002
005 20230508115726.1
008 081104s2007#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 9788375560800
040 %a BPZUL %c BPZUL %e PNN %d BPZUL
080 %a 502/504
245 0 0 %a Gospodarka a środowisko i ekologia / %c Krzysztof Małachowski (red.) ; [aut. Agnieszka Budziewicz-Guźlecka et al.].
250 %a Wyd. 2
260 %a Warszawa : %b CeDeWu, %c 2008.
300 %a 240 s. : %b rys., tab. ; %c 24 cm.
650 9 %a Ochrona środowiska %x finanse %v podręcznik akademicki
650 9 %a Ochrona środowiska %x polityka %v podręcznik akademicki
650 9 %a Prawo ochrony środowiska %v podręcznik akademicki
650 9 %a Świadomość ekologiczna %v podręcznik akademicki
650 9 %a Ochrona środowiska %x metody %v podręcznik akademicki
650 9 %a Ekologia %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Małachowski, Krzysztof. %e Red.
700 1 # %a Budziewicz-Guźlecka, Agnieszka.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900172058 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7556-080-0
980 %a 502/504 %y Nauka o środowisku. Zachowanie zasobów naturalnych. Ochrona środowiska
981 1 %a 502/504](075.8)
999 %b js (04/11/2008) %d js (04/11/2008) %c js (04/11/2008 ; 020, 040, 250+, 260, 920) %r 2007

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 19970
Sygnatura:
WZUL Ekologia Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.