Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zofia Nałkowska

Tytuł:
Zofia Nałkowska
Autorzy:
Wójcik, Włodzimierz
Temat:
Nałkowska, Zofia (1884-1954) - krytyka i interpretacja
Rok wydania:
1973
Wydawca:
Warszawa : Wiedza Powszechna
Seria:
Profile
Opis fizyczny:
432 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00849nam|a2200241#i#4500
001 0831900168712
003 CIECH 002
005 20230508115650.4
008 081021s1973#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania314139
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 82.09
100 1 %a Wójcik, Włodzimierz.
245 1 0 %a Zofia Nałkowska / %c Włodzimierz Wójcik.
260 %a Warszawa : %b Wiedza Powszechna, %c 1973.
300 %a 432 s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Profile
600 1 9 %a Nałkowska, Zofia %d (1884-1954) %x krytyka i interpretacja
830 0 %a Profile
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900168712 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 82.09 %y Krytyka literacka. Teoria i zasady krytyki
981 1 %a 82.09
999 %b gb (13/03/2008 10:03:17) %d gb (13/03/2008 10:01:43) %r 1973

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 12769
Sygnatura:
M 82.09 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPLO 12408
Sygnatura:
MPLO 12408 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPLO 12696
Sygnatura:
MPLO 12696 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.