Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie przez jakość

Tytuł:
Zarządzanie przez jakość
Autorzy:
Bank, John
Temat:
Jakość wyrobów - podręcznik akademicki
Zarządzanie - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1996
Wydawca:
Warszawa : Gebethner & Ska
ISBN:
8385205578
Seria:
Podstawy Zarządzania
Opis fizyczny:
XX, 236 s. : rys., wykr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01120nam|a2200313#i#4500
001 0831900168038
003 CIECH 002
005 20230508115641.1
008 081021s1996#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8385205578
035 %a IDWydania112137
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
041 0 %a pol %a eng
080 %a 658.1/.5
100 1 %a Bank, John.
245 1 0 %a Zarządzanie przez jakość / %c John Bank ; tł. [z ang.] Andrzej Teodorowicz.
260 %a Warszawa : %b Gebethner & Ska, %c 1996.
300 %a XX, 236 s. : %b rys., wykr. ; %c 21 cm.
490 1 %a Podstawy Zarządzania
504 %a Indeks.
650 9 %a Jakość wyrobów %v podręcznik akademicki
650 9 %a Zarządzanie %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Teodorowicz, Andrzej. %e Tł.
830 0 %a Podstawy Zarządzania
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900168038 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-85205-57-8
980 %a 658.1/.5 %y Organizacja przedsiębiorstwa
981 1 %a UKD 658.1/.5(075.8)
999 %b eb (10/07/2008 14:34:36) %d eb (10/07/2008 14:34:36) %r 1996

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 34314
Sygnatura:
MMLA 65 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies