Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarys historii turystyki w Polsce

Tytuł:
Zarys historii turystyki w Polsce
Autorzy:
Gaj, Jerzy (1929- )
Temat:
Turystyka - Polska - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2003
Wydawca:
Warszawa : Wyższa Szkoła Ekonomiczna
ISBN:
8386990562
Opis fizyczny:
261 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01010nam|a2200289#i#4500
001 0831900167780
003 CIECH 002
005 20230508115637.2
008 081021s2003#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8386990562
035 %a IDWydania299905
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 338.48
080 %a 379.85
100 1 %a Gaj, Jerzy %d (1929- ).
245 1 0 %a Zarys historii turystyki w Polsce / %c Jerzy Gaj.
260 %a Warszawa : %b Wyższa Szkoła Ekonomiczna, %c 2003.
300 %a 261 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
504 %a Indeks.
650 9 %a Turystyka %z Polska %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900167780 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-86990-56-2
980 %a 338.48 %y Turystyka. Turyzm
980 %a 379.85 %y Turystyka. Podróże dla przyjemności
981 1 %a 338.48:379.85](438)(091)(075.8)
999 %b us (01/02/2006 09:10:26) %d us (01/02/2006 08:59:38) %r 2003

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 32447
Sygnatura:
MPLO 32447 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 46908
Sygnatura:
M 379.8 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies