Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii

Tytuł:
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii
Autorzy:
Dominik, Piotr
Temat:
Zatrucia pokarmowe - zapobieganie
Żywność - higiena
Gastronomia - higiena
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna
ISBN:
9788360197431
Opis fizyczny:
119 s. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 38232
Sygnatura:
WPUL 616 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies