Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do semiotyki

Tytuł:
Wstęp do semiotyki
Autorzy:
Pelc, Jerzy (1924- )
Temat:
Semiotyka
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Warszawa : "Wiedza Powszechna"
ISBN:
8321402623
Seria:
Omega : biblioteka wiedzy współczesnej , 0208-9653 ; 371
Opis fizyczny:
362 s. ; 19 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01004nam|a2200289#i#4500
001 0831900165877
003 CIECH 002
005 20230508115610.9
008 081021s1984#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8321402623
035 %a IDWydania249157
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 81'22
100 1 %a Pelc, Jerzy %d (1924- ).
245 1 0 %a Wstęp do semiotyki / %c Jerzy Pelc.
250 %a Wyd. 2.
260 %a Warszawa : %b "Wiedza Powszechna", %c 1984.
300 %a 362 s. ; %c 19 cm.
490 1 %a Omega : biblioteka wiedzy współczesnej , %x 0208-9653 ; %v 371
504 %a Bibliogr. s. 350-356.
650 9 %a Semiotyka
830 0 %a Omega ; %v 371
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165877 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-214-0262-3
980 %a 81'22 %y Semiotyka. Ogólna teoria znaków w odniesieniu do językoznawstwa
981 1 %a 81'22
999 %b mo (09/03/2006 10:44:35) %d mo (09/03/2006 10:43:37) %r 1984

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 27577
Sygnatura:
WPUL 81 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 27578
Sygnatura:
WPUL 81 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies