Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do metod i technik badań społecznych

Tytuł:
Wstęp do metod i technik badań społecznych
Autorzy:
Sztumski, Janusz (1930- )
Temat:
Metodologia - podręcznik akademicki
Nauki społeczne - metody - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Katowice : "Śląsk"
ISBN:
8371641443
Opis fizyczny:
242 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00924nam|a2200265#i#4500
001 0831900165815
003 CIECH 002
005 20230508115609.3
008 081021s1999#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8371641443
035 %a IDWydania317525
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 303
100 1 %a Sztumski, Janusz %d (1930- ).
245 1 0 %a Wstęp do metod i technik badań społecznych / %c Janusz Sztumski.
250 %a Wyd.5 zm., uzup.
260 %a Katowice : %b "Śląsk", %c 1999.
300 %a 242 s. ; %c 21 cm.
650 9 %a Metodologia %v podręcznik akademicki
650 9 %a Nauki społeczne %x metody %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165815 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7164-144-3
980 %a 303 %y Metodologia nauk społecznych
981 1 %a 303(075.8)
999 %b DK (30/06/2008 10:02:24) %r 1999

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 32127
Sygnatura:
MPLO 32127 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 35847
Sygnatura:
CZPUL 316 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.