Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do językoznawstwa

Tytuł:
Wstęp do językoznawstwa
Autorzy:
Lyons, John (1932- )
Temat:
Językoznawstwo - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1975
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
590 s. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00851nam|a2200229#i#4500
001 0831900165801
003 CIECH 002
005 20230508115609.0
008 081021s1975#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania314556
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 81
100 1 %a Lyons, John %d (1932- ).
245 1 0 %a Wstęp do językoznawstwa / %c John Lyons ; tł. z ang. Krzysztof Bogacki.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1975.
300 %a 590 s. ; %c 20 cm.
650 9 %a Językoznawstwo %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Bogacki, Krzysztof. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165801 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 81 %y Językoznawstwo. Języki
981 1 %a 81(075.8)
999 %b gb (27/03/2008 09:23:00) %d gb (27/03/2008 09:21:39) %r 1975

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 12961
Sygnatura:
M 81 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPLO 13299
Sygnatura:
MPLO 13299 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 15450
Sygnatura:
CZPUL 80 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies