Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do filologii słowiańskiej

Tytuł:
Wstęp do filologii słowiańskiej
Autorzy:
Moszyński, Leszek
Temat:
Język prasłowiański - podręcznik akademicki
Język staro-cerkiewno-słowiański - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Naukowe
ISBN:
8301001364
Opis fizyczny:
343 s. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00954nam|a2200265#i#4500
001 0831900165773
003 CIECH 002
005 20230508115608.9
008 081021s1984#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8301001364
035 %a IDWydania249070
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 811
100 1 %a Moszyński, Leszek.
245 1 0 %a Wstęp do filologii słowiańskiej / %c Leszek Moszyński.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwa Naukowe, %c 1984.
300 %a 343 s. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Język prasłowiański %v podręcznik akademicki
650 9 %a Język staro-cerkiewno-słowiański %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165773 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-01-00136-4
980 %a 811 %y Poszczególne języki
981 1 %a 811
999 %b mo (14/04/2008 11:48:39) %d mo (14/04/2008 11:47:48) %r 1984

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 28697
Sygnatura:
MMLA 81 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 32214
Sygnatura:
M 811 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.