Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do badań naukowych

Tytuł:
Wstęp do badań naukowych
Autorzy:
Bright Wilson, E (Jr.)
Temat:
Kultura - teoria
Nauka - metodologia
Rok wydania:
1964
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
560 s. : wykr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01032nam|a2200289#i#4500
001 0831900165761
003 CIECH 002
005 20230508115608.5
008 081021s1964#######||||g#|||||000#||####|
035 %a IDWydania299854
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 008
080 %a 001
080 %a 62
100 1 %a Bright Wilson, E %c (Jr.).
245 1 0 %a Wstęp do badań naukowych / %c E. Bright Wilson ; tł z ang. Jacek Kowalski et al.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1964.
300 %a 560 s. : %b wykr. ; %c 21 cm.
650 9 %a Kultura %x teoria
650 9 %a Nauka %x metodologia
700 1 # %a Kowalski, Jacek. %e Tł.
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165761 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 008 %y Cywilizacja. Kultura. Postęp
980 %a 001 %y Nauka i wiedza w ogólności
980 %a 62 %y Inżynieria. Technika w ogólności
981 1 %a 008:001:62
999 %b gb (09/01/2006 12:10:55) %d gb (09/01/2006 12:09:06) %r 1964

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 8360
Sygnatura:
MMLA 00 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 6781
Sygnatura:
M 008 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies