Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do analizy algebraicznej i jej zastosowań

Tytuł:
Wstęp do analizy algebraicznej i jej zastosowań
Autorzy:
Przeworska-Rolewicz, Danuta
Temat:
Algebra - stosowanie
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
832040133X
Opis fizyczny:
244 s. : 1 il., wykr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00975nam|a2200289#i#4500
001 0831900165753
003 CIECH 002
005 20230508115608.3
008 081021s1979#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 832040133X
035 %a IDWydania295536
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
041 0 %a pol %a eng
080 %a 512
100 1 %a Przeworska-Rolewicz, Danuta.
245 1 0 %a Wstęp do analizy algebraicznej i jej zastosowań / %c Danuta Przeworska-Rolewicz.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1979.
300 %a 244 s. : %b 1 il., wykr. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 233-240.
504 %a Indeks.
546 %a Spis treści również ang., ros.
650 9 %a Algebra %x stosowanie
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165753 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-204-0133-X
980 %a 512 %y Algebra
981 1 %a UKD 512
999 %d mo (15/09/2004 12:20:49) %r 1979

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 11601
Sygnatura:
WZUL 51 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 23267
Sygnatura:
M 51 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies