Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wprowadzenie do zarządzania jakością : ISO, TQM, administracja

Tytuł:
Wprowadzenie do zarządzania jakością : ISO, TQM, administracja
Autorzy:
Bugdol, Marek
Temat:
Zapewnienie jakości
Normy ISO 9000
Jakość totalna
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Racibórz ; Wrocław : Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej
ISBN:
8392031229
Opis fizyczny:
196 s. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01047nam|a2200265#i#4500
001 0831900165416
003 CIECH 002
005 20230508115602.4
008 081021s2004#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8392031229
035 %a IDWydania304213
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 658.56
100 1 %a Bugdol, Marek.
245 1 0 %a Wprowadzenie do zarządzania jakością : %b ISO, TQM, administracja / %c Marek Bugdol ; Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
260 %a Racibórz ; %a Wrocław : %b Wydawnictwo Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej, %c 2004.
300 %a 196 s. ; %c 24 cm.
650 9 %a Zapewnienie jakości
650 9 %a Normy ISO 9000
650 9 %a Jakość totalna
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900165416 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-920312-2-9
980 %a 658.56 %y Kontrola jakości. Kontrola narzędzi, materiałów i produktów
981 1 %a 658.56
999 %b es (11/01/2007 13:04:52) %d es (11/01/2007 12:57:51) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 33933
Sygnatura:
MPLO 33933 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies