Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wiek rozwojowy i kryteria jego oceny

Tytuł:
Wiek rozwojowy i kryteria jego oceny
Autorzy:
Sieja, Krzysztof
Temat:
Młodzież - rozwój psychofizyczny - podręcznik akademicki
Pokwitanie - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1998
Wydawca:
Koszalin : Wydawnictwa Uczelniane Bałtyckiej Wyższej Szkoły Humanistycznej
ISBN:
8387739057
Opis fizyczny:
158, [6] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00992nam|a2200253#i#4500
001 0831900164310
003 CIECH 002
005 20230508115545.0
008 081021s1998#######||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 8387739057
035 %a IDWydania44662
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 612.661
100 1 %a Sieja, Krzysztof.
245 1 0 %a Wiek rozwojowy i kryteria jego oceny / %c Krzysztof Sieja.
260 %a Koszalin : %b Wydawnictwa Uczelniane Bałtyckiej Wyższej Szkoły Humanistycznej, %c 1998.
300 %a 158, [6] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
650 9 %a Młodzież %x rozwój psychofizyczny %v podręcznik akademicki
650 9 %a Pokwitanie %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900164310 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-87739-05-7
980 %a 612.661 %y Dojrzewanie płciowe
981 1 %a 612.661(075.8)
999 %b bt (04/02/2008 13:23:49) %d bt (04/02/2008 13:22:52) %r 1998

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 35336
Sygnatura:
MMLA 61 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies