- Tytuł:
- Technologia żywności : wybrane zagadnienia
- Autorzy:
- Biller, Elżbieta
- Temat:
- Żywność - technologia
- Rok wydania:
- 2005
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW
- ISBN:
- 8372446032
- Opis fizyczny:
- 234, [2] s. : il. ; 24 cm
- Książka
Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.
LDR | 00969cam|a2200241#i#4500 | ||
001 | 0831900161787 | ||
003 | CIECH 002 | ||
005 | 20230508115509.9 | ||
008 | 081021s2005#######||||g#|||||000#||####| | ||
020 | %a 8372446032 | ||
035 | %a IDWydania313007 | ||
040 | %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN %d BPPUL | ||
080 | %a 664.8/.9 | ||
100 | 1 | %a Biller, Elżbieta. | |
245 | 1 | 0 | %a Technologia żywności : %b wybrane zagadnienia / %c Elżbieta Biller. |
260 | %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2005. | ||
300 | %a 234, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm. | ||
650 | 9 | %a Żywność %x technologia | |
856 | 4 | 0 | %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900161787 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 | %a ISBN 83-7244-603-2 | ||
980 | %a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze | ||
981 | 1 | %a 664.8/.9 | |
999 | %d iza (31/01/2008 11:50:13) %c iza (04/05/2015 ; 040) %r 2005 |
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!