Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sztuka zarządzania projektami

Tytuł:
Sztuka zarządzania projektami
Autorzy:
Berkun, Scott
Temat:
Zarządzanie projektami - podręcznik
Rok wydania:
cop. 2006
Wydawca:
Gliwice : Helion
ISBN:
8324600957
Seria:
Teoria i Praktyka
Opis fizyczny:
524, [2] s. : il. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01176nam|a2200325#i#4500
001 0831900160914
003 CIECH 002
005 20230508115456.0
008 081021s2006#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 8324600957
035 %a IDWydania305100
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 658.1/.5
100 1 %a Berkun, Scott.
245 1 0 %a Sztuka zarządzania projektami / %c Scott Berkun ; [tł. Andrzej Grażyński, Marcin Kowalczyk].
260 %a Gliwice : %b Helion, %c cop. 2006.
300 %a 524, [2] s. : %b il. ; %c 25 cm.
490 1 %a Teoria i Praktyka
500 %a Tyt. oryg.: "The art of project management" 2005.
504 %a Bibliogr. s. 501-503.
504 %a Indeks.
650 9 %a Zarządzanie projektami %v podręcznik
700 1 # %a Grażyński, Andrzej. %e Tł.
700 1 # %a Kowalczyk, Marcin. %e Tł.
830 0 %a Teoria i Praktyka
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900160914 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-246-0095-7
980 %a 658.1/.5 %y Organizacja przedsiębiorstwa
981 1 %a 658.1/.59(07)
999 %b us (19/02/2007 13:16:22) %d us (19/02/2007 13:06:32) %r 2006

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 47588
Sygnatura:
M 65 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies