Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Surowce zwierzęce : elementy anatomii i fizjologii zwierząt domowych

Tytuł:
Surowce zwierzęce : elementy anatomii i fizjologii zwierząt domowych
Autorzy:
Sobociński, Marian
Temat:
Zwierzęta domowe - anatomia - podręcznik akademicki
Zwierzęta domowe - fizjologia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa ; Wrocław : Państ. Wydaw. Naukowe
Opis fizyczny:
364 s. : rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00995nam|a2200265#i#4500
001 0831900160094
003 CIECH 002
005 20230508115444.3
008 081021s1976#######||||g#|||||000#||pol#|
035 %a IDWydania222223
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 57
100 1 %a Sobociński, Marian.
245 1 0 %a Surowce zwierzęce : %b elementy anatomii i fizjologii zwierząt domowych / %c Marian Sobociński.
250 %a Wyd. 3 popr.
260 %a Warszawa ; %a Wrocław : %b Państ. Wydaw. Naukowe, %c 1976.
300 %a 364 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
504 %a Indeks.
650 9 %a Zwierzęta domowe %x anatomia %v podręcznik akademicki
650 9 %a Zwierzęta domowe %x fizjologia %v podręcznik akademicki
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0831900160094 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 57 %y Nauki biologiczne
981 1 %a 57(075.8)
999 %b js (09/05/2008 14:03:33) %d js (09/05/2008 14:00:59) %r 1976

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 9785
Sygnatura:
WZUL 57 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies